söndag 19 december 2010

South Africa 2010 - Every Day Life

Vi sover inte bort tiden här nere. Klockan ringer vanligtvis vid 5 (för Morning drive medan djuren ännu är aktiva) eller 7 (för löprunda innan det blivit för varmt) och sedan rullar det på... Nedan följer några bilder som får symbolisera hur vårt enkla vardagsliv ser ut. Lägg till det många sköna timmar med en god bok i solstolen och det täcker det mesta!



Ofta blir det frukost i det gröna. Som här i ett gömsle under en safaritur på egen hand i Imfolozi.



Nyhetsintag är viktigt även på semestern. Mordet på svenska Anni i mitten av november är en daglig följetång med allt snaskigare detaljer om makens troliga inblandning... Rapporter om snö och kyla i Europa når oss också men annars är det förstås mest nyheter från den Afrikanska kontinenten. Somliga mindre upplyftande än andra...



Visst underhållsarbete behöver också göras och det händer faktiskt att vi gör det själva! Daniels rensningsryck i planteringen får utgöra bevis på det.



Ett par eftermiddagsöl på Ski Boat Club är en inte helt ovanlig företeelse. Där sitter man på första parkett och blickar ut över mötet mellan flod och hav - ett hem för bräckvattenlevande flodhöstar och krokodiler i mängd. Här ser vi en liten grupp hippos som ger sig upp för att beta i kvällssolen, precis nedanför klubbhuset.



Vi äter vanligtvis middag ute och gärna på Ocean Basket som serverar underbar Sea food. 12 grillade Queen prawns med tillhörande Tartar sauce är min absoluta favorit!

Efter hemkomst kan det tänkas bli en liten drink och ytterligare ett par kapitel ur den goda boken. Väl före klockan 23 brukar vi båda slumra sött!

Inga kommentarer: