tisdag 22 mars 2011

Förberedelser!


När jag skrev mitt förra inlägg hade jasminrevolutionen i Tunisien knappt startat... Det har onekligen hänt en del i världen sedan dess!

För egen del har jag befunnit mig i väntläge. Seg visumhantering har fördröjt avresan från den 8 januari till 26 mars. Men på lördag bär det alltså (äntligen!) iväg för ett års FN-observatörstjänst i södra Sudan. Jag ser verkligen fram emot det!

Dessa dagar går således i förberedelsernas tecken. Prylar ska köpas, packas och skickas, deklarationen göras, pengar växlas, vänner träffas... Och helst ska inget glömmas. Nåväl; jag känner mig redo. Jag lovar också att hålla igång den här bloggen och dela med mig av mina vardagsupplevelser så ofta och regelbundet jag kan. VI HÖRS!!

2 kommentarer:

Mats G sa...

Fan vad gott att du äntligen är på väg. Kul att se dig på HKV på missionsutbildningen senast. Synd att vi inte hann snacka lite.

Ser att du packat ner skyddsvästen. Vi som ska till andra delar av världen fick tillsagt att den ska vara i handbagaget (eller är packlådan ditt handbagage ;). Satan vad dyrt det kommer bli med all övervikt...

Ha en bra resa, ser fram emot att följa den!

Anonym sa...

Lycka till och var rädd om dig!
Marie G