fredag 3 juli 2009

South Africa

Jag fick post igår. Det låter måhända aningen vardagligt men efter 10 veckor 600 mil hemifrån betyder de där breven en hel del. Glädjande nog ingick en CD med Sydafrikabilder i försändelsen. Det innebar förstås många härliga minnen och inspiration inför vad som komma skall! På leave nummer två i september bär det av igen och då följer lilla Mamsen med. Förhoppningsvis kan vi då bo i en nyrenoverad lägenhet. We´ll see...Det finns många vandringsleder i bushen kring St Lucia. Den ständiga närheten till vildmark och djurliv är en fantastiskt stor del av charmen.Många elefanter blir det... Men jag tröttnar inte. Här är vi riktigt nära en gammal tjur.Drickande bock.Flodhästfamilj i spegelblankt vatten strax nedanför området som vår blivande lägenhet ligger i.Underbar sambo!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

3 kommentarer:

Axel sa...

Hej Krister,

Tack för en trevlig blogg, jag har följt den sedan valet.

En liten fråga, hur kommer det sig att du har en lägenhet i Sydafrika?

Hälsningar
Axel

Krister Fahlstedt sa...

Tack, Axel!

Efter den första semesterresan till Sydafrika blev vi fast och har återvänt sedan dess. Framförallt har vi kommit att uppskatta den nordöstra sidan.
Vänliga människor, spännande nutidshistoria och en fantastisk vildmark är något av det som drar.

Lägenheten ser vi just nu som en semesterbas och investering för framtiden. Men, vem vet - på sikt kanske vi också flyttar dit...?!

Axel sa...

Kul! Härligt att våga röra på sig och ta steget att köpa utomlands. Kanske du skaffer ett liet krypin i Kabul också... ;-)