onsdag 27 januari 2010

SA 2010 - update 7

Sista kvällen i St Lucia på ett tag… Det har verkligen varit tre underbara veckor, fyllda av upplevelser och avkoppling. Samt lite pyssel med att få lägenheten i toppskick. Jag tycker nog att vi har lyckats ganska bra.

Invändigt gjordes det mesta redan i september. Nu har vi bara kompletterat med lite ytterligare belysning, en vinkyl (jo, det är ett måste i varje respektabelt hem!), en kombinerad tv-bänk och bokhylla plus ett par väggdekorationer.

Utvändigt har vi förnyat oss mera vilket bilderna nedan får illustrera. Nytt möblemang till verandan, två solstolar och sist men inte minst två rejäla krukor. I den ena har det planterats en Hibiskus och i den andra en Durranta. Båda ska förhoppningsvis blomma fint vid nästa besök här!Före.Efter - på lite distans.Efter - på närmre håll.Utsikt från grillen!

Ikväll blir det en middag på Ocean Basket och i morgon bitti en avslutande Game Drive. Landar i Sverige vid lunchtid på fredag om allt går enligt planerna.

För övrigt gläds jag åt att ÖB särskilt uppmärksammar vårt 1325-arbete i sina reflektioner efter förra veckans Folk och Försvar-konferens i Sälen!

1 kommentar:

Axel sa...

Underbart att få följa med i Sydafrika, lycka till i valrörelsen.