fredag 4 juli 2008

Falis fredagstips

Från en behaglig semestertillvaro kommer här veckans fredagstips:

Vintips
Grythyttan Sparkling Björk - ett lite annorlunda och aningen exotiskt mousserande vin. Serveras med fördel riktigt välkylt. Mums!

Teatertips
I dagarna rör sig stora delar av "etablissemanget" till Gotland och Almedalsveckan. Får man föreslå en paus i minglandet och ett besök på Roma Klosterruin? Traditionsenligt spelas där utomhusteater varje sommar. I år bryts sviten med Shakespeare och istället ger man "Revisorn" av Gogol. Recensionerna har varit lysande!

Sötnostips
Djurungar är överlag oemotståndliga och det gäller till och med änder...! Här i stugan har vi en hona med tre ungar som är fullständigt handtama. Till det kommer en ekorrfamilj som också är synnerligen orädda. Fler bilder kommer säkert.


Andfamiljen omedelbart nedanför bryggan i morse. Mätta och belåtna!

2 kommentarer:

Anna Andersson sa...

Kan det vara så att det insmugit sig lite mingelabstinens? Det måste vara första gången på ett antal år som ni "missar" almedalsveckan, fast om ni kommer på fredag så kan ni ju mingla i stan på lördag... om ni orkar...;)

Krister Fahlstedt sa...

Det har du ju rätt i... Och vi kommer faktiskt på fredagen (TIDIG morgon)! :-) Jag ringer om detaljerna men det viktiga är ju att vi lär kunna vara med på pärkfesten!!