torsdag 29 januari 2009

Tryggare barn

Idag är jag stolt! Min kära Kusin har länge drivit opinion mot gromning och nu föreslår regeringen att det ska bli straffbart att söka kontakt med barn under 15 år i sexuellt syfte.

Det är alldeles utmärkt. Såväl flickor och pojkar som deras föräldrar har rätt att känna sig trygga på nätet. Och kontaktsökande pedofiler förtjänar att skaka galler.

3 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Utmärkt? Fullkomligt befängt är vad det är. Rättsväsendet är väl för sjutton tillräckligt överbelastat redan, och vad är förresten gromning, hur blir det med gränsdragning och bevisläge. Självklart skall lagföring inskränkas till fullbordad gärning, men förklara en sån självklar sak för bandar-log!! Fjäska för en bedrövligt korkad och gapig opinion som applåderar med huvet under armen. Det är vad våra politiker gör; läge här för Maktens klåfingrighetsambition. Samtidigt som fördumningsmedia gör precis alltför att trissa upp en fullständigt hysterisk och i grund och botten impotent hypersexualitet. Folk är så äckliga så det är bara inte sant. Ena hälften har barnporr på datorn och andra skriker på polis för precis allting. Två ord sammanfattar eländet: Fy Fan!!!

- Peter Ingestad, Solna

Anna sa...

Vissa kommentarer håller så låg nivå att man häpnar. Jag har kommenterat detta inlägg på min blogg och hänvisar till den.
/Anna (kusin)

Sjuka Bibelcitat sa...

Och idag är det inte olagligt att försöka sätta på minderåriga eller att runka för minderåriga i webcam? Polisen har fortfarande inte burat in pedofilen jag tipsade om, trots utpekad adress och bildbevis.