fredag 7 november 2008

Kandidat nummer 15Idag är det exakt 7 månader kvar till Europarlamentsvalet. Det är alltså en bra dag för att presentera Centerpartiets förslag till lista. Slutligt kommer den att fastställas i samband med partiets förtroenderåd den 16 november.

Jag är föreslagen att finnas med på 15:e plats och det känns klart hedrande! Europafrågorna är fantastiskt viktiga och jag tror på EU som idé och projekt. Att få jobba med att skapa engagemang för EU-tanken och parlamentsvalet är något jag verkligen ser fram emot. Centern siktar på 3 mandat och jag ska förstås försöka dra alla mina strån till stacken.

De frågor jag brinner för är demokrati, mänskliga rättigheter och säkerhetspolitik. Till det kommer klimatfrågan som kräver lösningar på såväl Europanivå som globalt. Överhuvudtaget drivs jag också av övertygelsen om att EU måste fortsätta utvecklas i riktning mot en värdegrundsbaserad organisation. I slutändan är det bara så fred, stabilitet och hållbar utveckling kan åstadkommas!

Våra toppkandidater är:

1. Lena Ek
2. Kent Johansson
3. Abir Al-Sahlani
4. Håkan Larsson
5. Marie Wickberg

Och så förstås jag på plats 15...!

3 kommentarer:

Stina sa...

Det är så himla kul att vi har så många bra att sätta på listan. Var och en av er är väl värda varsinn plats och också att stå överst på listan!

Mats sa...

Grattis! Du är med får man kryssa här oxå?

Anna sa...

Grattis! Glömde säga det tidigare...
/Anna