fredag 5 december 2008

Falis fredagstipsMed bara två veckor kvar till julledigheten kommer här ett par trevliga inspel.

Träningstips
Det hederliga gamla löpbandet är klart underskattat (vilket i och för sig är bra för det är alltid ledigt!). Du ställer in lutning och tempo, sätter igång det lilla räkneverket och får ett kvitto på att det går lite fortare eller att du kommer lite längre sen sist. Det är en riktigt skön känsla!

Medlemskapstips
Svenska Rovdjursföreningen. De sprider kunskap och driver opinion för en livskraftig rovdjursstam där vi lever i samexistens med de stora fyra. Själv gjorde jag slag i saken i veckan och visade mitt stöd. 250 riksdaler kostar det på årsbasis.

Vintips
Och så det bästa till sist... Det vita Luigi Bosca Chardonnay från Argentina är förföriskt gott till bland annat skaldjur och fågel. Vår första flaska drack vi på en restaurang i Miami den andra vid ett litet jubileum i måndags. Dessvärre finns den inte på Systemet så det gäller att hålla ögonen öppna vid taxfreeshopping.

1 kommentar:

Stina sa...

Äsch då! Man kan beställa lådvis på Systemet. Faktum är att allt man vill ha i alkholväg kan man få via bolaget, bara man är villig att betala. :-)