fredag 7 mars 2008

Tänka sig!

Det kunde man inte tro... Att jag skulle bli med blogg. Många har betraktat mig som teknikfientligheten personifierad. Jag brukar försvara mig med att det ligger i blodet. Mamma har förvisso en dator. Med modem. Inköpt 1996. Hon blir numera irriterad varje gång hon får ett mail eftersom det tar upp emot en timme för henne att plocka fram det... Pappa kämpar fortfarande med sms-funktionen i mobilen. I den mån han överhuvudtaget vet var han har den (mobilen alltså)...!

Men här är jag nu och ska dagligen försöka dela med mig av mina tankar om vad som sker runt i kring oss. I skrivande stund sitter jag i min och Daniels underbara lilla sommarstuga i Hällefors och njuter av stillheten. Med andra ord - en bra dag för betraktelser!

4 kommentarer:

gulligajenny sa...

Krister. Du har blivit med Blogg. VAd kul. :-) Jag har redan lagt in den bland mina favoriter. :-)

Vet du, jag trodde att du hade gjort dig av med Hälleforsen!!!!! Varför har du inte sagt att du finns kvar där? :-) Jag bara precis ÄLSKAR ju det stället. :-) Herre gud vilken idyll.

Håller i skrivandets stund på att skriva på min D-uppsats (Magister). Oftast roligt, men just nu är jag mer slö. :-) Är ledig hela helgen, men har en massa "måsten". Kul måsten dock, för det är bjudningar hit och dit. :-) Krama Daniel. //Jenny.

gulligajenny sa...

http://jennyvakt.blogg.se/

Glömde ju ge dig min blogg. :-)

Vet du, jag var den första att kommentera hos dig, nu får du bli min första... :-)

Krister Fahlstedt sa...

Jaså, är du också ny...? Kanonkul att höra av dig - och lycka till med D-uppsatsen!! Du är för övrigt alltid välkommen till både Stockhol och Hällefors!

Anna sa...

Hej kusin!
Det var inte illa av en man som myntat citatet:"drar man i spaken händer det grejer" (och då handlade det om hur bilen funkade, eller hur?!
kram Kusin